Društvo

Zaradi razmer povezanih s Korona virusom, smo bili v društvu Vzgon primorani prekiniti z izvajanjem vseh programov, znotraj katerih smo se osebno srečevali z uporabniki. Kljub temu nas lahko pokličete ali pišete na naslov društva info@vzgon.si. V okviru naših možnosti, ki so v tem času omejene, vam bomo nudili podporo.

V primeru psihične stiske se lahko  obrnete tudi na:

  • Zdravstveni dom Jesenice, kjer v času Korona krize, vsak delovni dan (od ponedeljka do petka) med 7. in 14. uro, na številki 5868127, nudijo brezplačno  telefonsko psihološko pomoč  v obliki kratkih razbremenilnih pogovorov
  • brezplačni zaupni telefon Samarijan  116 123 (24ur/dan)
  • brezplačni TOM telefon za otroke in mladostnike 116 111 (vsak dan med 12. in 20. uro)

OHRANJANJE DOBREGA POČUTJA V ČASU KORONA KRIZE
VAJE ČUJEČNOSTI, SPROŠČANJA, VIZUALIZACIJE
KORONA KRIZA – kako se učinkovito soočiti

V društvu Vzgon, ki smo ga ustanovili leta 2007, se združujemo strokovni in laični delavci z namenom nudenja pomoči posameznikom, družinam in skupinam pri vzpostavljanju, ohranjanju in izboljševanju kvalitete življenja v vseh obdobjih. Delujemo na območju Zgornje Gorenjske, sedež društva pa je na Jesenicah.
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je društvu Vzgon podelilo status društva, ki deluje v javnem interesu na področju izvajanja družinske politike.

V društvu v skladu s temeljnimi cilji (skrb za psihološko ravnovesje, kvalitetne odnose, uspešno vzgojo in ustvarjalnost) razvijamo TERAPEVTSKO – DRUŽINSKI CENTER v okviru katerega izvajamo več programov.

Eno osnovnih vodil našega društva je solidarnost, zato želimo omogočiti udeležbo tudi socialno šibkejšim posameznikom, parom ali družinam. Participacija za socialno šibkejše je subvencionirana s pomočjo sredstev pridobljenih na javnih razpisih in z donacijami.

VZGON-SVETOVANJE IN PSIHOTERAPIJA

IZKUSTVENO-EDUKATIVNE DELAVNICE ZA REJNIKE IN DRUGE NADOMESTNE STARŠE

IZKUSTVENO-EDUKATIVNE DELAVNICE ZA STARŠE VEDENJSKO IN ČUSTVENO TEŽAVNIH OTROK IN MLADOSTNIKOV

 V kolikor želite podpreti naše delovanje lahko:

    • vaš prispevek nakažete na  TRR: SI56 6100 0001 5341 770